Hemma <3

Äntligen hemma efter en halv jobbig da´på jobbet! Har idag haft med mig en praktikant =/ phuuu en kille från Eritrea som knappt förstod vad jag sa, samtidigt som han visste allt (NOT) .. Efter 2 timmar hade vi köpt kaffe på Q8/OK.
Och han tog en klunk... åååå såååå bara spruta det kaffe ur han mun...!! Shit vad jag hoppade till =) det var en väldigt rolig situation,men stackars han vad han lär ha skämts.=(

Mooohahahhaahaha !!!!!

Han hade sprutlackerat hela framrutan och instrument brädan... HAhahaha kan faktiskt inte sluta garva ..



Sedan dök det upp små roliga händelser under hela dagen =)  Skulle kunna kalla dagen för mer skada än nytta..


Soffan ropar mitt namn!   Bye Bye

"Tycker inte om tjejer"

Anledningen till att jag har få tjejkompisar är den....

Att dom snackar skit om varandra, och dessutom till varandra! Visst sen är ju inte alla lika men är man ett "tjejgäng" som umgås så är det svårt att undgå "skitsnack" .. sen 'är det inte säker att det är riktig dyga som snackas, det kan ju vara sån "avundsjuk skitsnack" om ni förstår.. Illa men ändå inte illa!

Kan inte komma med nått konkret just nu men fick mig en tanke på allt som säkert sägs runt om mig!... För varför skulle man snacka skit bara om andra och inte om mig.. Logiskt tänkande... Eller så är det för att jag ,just jag är så förbannat bra! =)

Majoriteten av alla flickor "tjejgäng" är ren falskhet! Det kallar jag inte vänskap.! Kanske nån annan gör det,vad vet ja´...


Natti Natti sov gott alla bra vänner, Ni vet själv vilka ni är !



Letar, Rotar runt !

Jävla grejer att försvinna!!!!



Letar efter kameran, rotar efter kläder i mina sopsäckar... Letar strumpor,långkalsonger,vantar, FAN!!
det enda jag hittar är typ mina trosor! OK skit bra att jag äger mängder av string men det gör det inte bättre, för det är inte det jag ska ha NUUUUU !!!



BLIR TOKIG; GALEN , ARG, och till slut.... lite ledsen =(







Ska nu riva vidare, för jag lever på hoppet , (känns det som)

I matväg!

Vräker i mig grillad kyckling och kinamix. mycket gott kan ja lova =) och i glaset har jag JULMUST !mmm ännu godare blev måltiden..

Kollar samtidigt upp tåg tider (t-banan) i morgon bär det av mot Tumba för att där bli upphämtat utav J! ska bli en spännande dag! =)




Hej hå så länge

Bloggen ..

Glömmer bort min blogg, kan bero på att jag tycker den är såååå tråkig! skulle vilja hitta nån som kan styla till den, så den blir mer som min... 


Nu blir det en film sen god natt. dock ledig i morgon men filmen tar ju sin lilla tid den määää!


Ska njuta av att ligga bredvid min underbara boyFriend <3

Träningvärken borta !

Min ögonsten

Red min häst när jag va hemma, det gick så jävla bra och såååå kul va det! tränade i 4 dagar och det kändes bara för ljuvligt =) SAKNADEN ÄR STOR!

Allt satt precis som jag skulle ha ridit varje dag!
Bara det att komma på parkeringen och ropa på honom, Och han svarar med ett gallskrik gnägg.. då blir man för glad.. trodde ett tag att han glömt bort mig,.. men attans så fel jag hade, en tår i öga kom när han gnäggade hysteriskt efter mig.. ÅÅÅ..

Och alla övningar satt klockrent,ett stort nöje att va tillbaka för stunden, Jobbigt att inse verkligheten utan min kära pålle! (TRAGISKT) men tyvärr sant!

Nu är jag väldigt kluven, önskar jag kunde klona mig, tänk så himla praktiskt det skulle vara..


Dax att planera nästa resa till falun.. OCH ska bli inom kort...


Saknar er i falun!

Har varit "hemma" i 2 dagar, men det känns som en evighet... vad man nu kallar är hemma !
Iallafall så saknar jag min familj, mamma, syster och systersbarn.. Och min Camilla! Önskar det inte va så långt emellan oss.. Oj en till jag saknar jävligt mycket är min häst MASADA!

Nu har jag kommit in i en sakna period. hade så trevligt när jag var hemma i veckan..
men det är väl värs i början är man kommit tillbaka till verkligheten! Phuuu så tungt det känns =( mitt hjärta gråter, jag vill rida och känna den där känslan som är svår att beskriva,när man sitter upp till häst!


I morgon ny dag, bättre dag !



Puss på er alla!


Ser ljust ut!

Ett tag trodde jag det såg mörkt ut för mig,men det visar ig kunna bli rätt.. jag menar RÄTT SKA VARA RÄTT! det borde väl alla tycka .. förrutom vissa såklart! dom som tillhör en annan sorts folk!!!


Men det känns såååå jävla skönt att ha dom på våran sida!.. Varför ska folk tjäna på andras bekostnad elle vad fan man ska kalla dessa jävla tattare, snyltare,svikare, tjuvar , lögnare ja jag kan tyvärr inte komma på några bra ord för dessa människor,MEN jag skulle vilja kunna säga ett gott ord och kunna förstå en människa.. men men men men icke icke..


nu fick jag rensa mitt huvud ,det kändes väldigt skönt, för varför ska dom HA DET BRA ! dom som minst förtjänar det!

Blir såååååå jävla arg när jag tänker på det,,,... dax att stänga tankarna...


Falun

Fredag: = Idol, vin med kära mor! I Like..

I morgon bär det av till ludvika till mormor, ska bli riktigt trevligt!

Kvällen avslutas med en bläcka med mina kära vänner!



Bye bye

Spendera pengar dag!

Dax att gå ner och spendera mina pengar idag! ska gå loss och shoppa det jag helt enkelt vill ha =)
det är inte alltid man kan göra så,..!Vet ingenting på rak arm vad jag vill ha men någonting kan man ju alltid hitta. kanske ett par jeans, tröja,smink, ja som sagt jag har verkligen igen aning.. Men JEANS VILL JA HA!



Bye Bye



LOVELY DAY 2 DAY !

RSS 2.0